OBS! FUNKTIONEN OM PRISGARANTI KOMMER SNART!

På TNRIMS AB har vi prisgaranti !

TNRIMS håller fasta låga priser på hela sortimentet. Vi kontrollerar regelbundet konkurrenternas priser, så att våra priser alltid är de lägsta. Om du tänkt köpa en produkt  på TNRIMS och mot all förmodan hittar samma vara till lägre pris någon annanstans, så sänker vi självfallet priset för din vara till motsvarande pris direkt.

Följande villkor måste uppfyllas för att erbjudandet om prisgaranti ska gälla:

– Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en internetshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte andra priser från tex auktionsfirmor, konkurs/nedläggning av verksamhet, tillfälliga utförsäljningar eller dylikt. Varan i fråga måste även finnas i lager hos konkurrenten.

– Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, färg, storlek och antal som du du önskar köpa hos TNRIMS. Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris, erbjudandet omfattar inte reavaror, uppköpta konkursbon, kampanjvaror eller dylikt. Om det tillkommer en frakt- eller administrationskostnad måste detta räknas in i priset för produkten för att erbjudandet om prisgaranti ska kunna tillämpas.

– Erbjudandet om prisgaranti gäller endast den dagen då du lägger din ordern på TNRIMS.SE

För att utnyttja TNRIMS prisgaranti, gör så här:

  • info kommer snart
  • info kommer snart
  • info kommer snart
  • info kommer snart
  • info kommer snart

Vi undersöker informationen och godkänner din pris när uppgifterna verifierats.

TNRIMS förbehåller sig rätten att vid vilket tillfälle som
helst ändra, anpassa och avsluta erbjudandet om prisgaranti.